Log in to support

Problem with Youtube Links

Landing How can we help? Themeforest Theme Support Supreme Problem with Youtube Links

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Posted in: Supreme
  • Post count: 206
    July 14, 2015 at 9:04 pm #194621

    I have a couple of Youtube Links within my article but when clicked upon, I don't get taken directly to Youtube, Instead I get this pop up thing which shows that something is trying to load but doesn't. I honestly don't understand why my Youtube links aren't working. I should be directed to youtube with no hassles.

    Can you fix this for me please?

    Post count: 27441
    July 15, 2015 at 8:04 am #194694

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 76
    July 30, 2015 at 9:13 am #199230

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 27441
    July 30, 2015 at 10:20 am #199267

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 76
    July 30, 2015 at 2:39 pm #199375
    This reply has been marked as private.
    Post count: 25779
    July 30, 2015 at 3:09 pm #199385

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 76
    July 30, 2015 at 4:19 pm #199412

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 25779
    July 30, 2015 at 4:26 pm #199417

    Replies only viewable for logged in users

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for one of the following items
Login and Registration Log in · Register