Log in to support

back to post button not working

Landing How can we help? Themeforest Theme Support Ability back to post button not working

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Posted in: Ability
  • Post count: 15
    June 4, 2014 at 9:26 pm #80203

    Hi,

    I've run into a small problem.
    I tried the option of the following post:
    http://support.swiftideas.net/forums/topic/blog-page-empty/
    but without luck...
    If I do this: "You set your Blog page to use the blog page template and additionally set it up to be the news page in wp-admin > Settings > Reading."
    Than the blog "content" page disappears, but visible on homepage.
    If I leave this option "blanc" than the page is vissible on the homepage as well as the blogpage...
    But with both options the back-to-blog-page button doesn't work. It gives me a 404-page.
    Could you please let me know what I can do to fix this?

    Thank you very much.

    Laura

    Post count: 27441
    June 6, 2014 at 9:22 am #80592

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 15
    June 6, 2014 at 1:48 pm #80693
    This reply has been marked as private.
    Post count: 15
    June 6, 2014 at 1:50 pm #80694
    This reply has been marked as private.
    Post count: 27441
    June 9, 2014 at 7:39 am #81000

    Replies only viewable for logged in users

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for one of the following items
Login and Registration Log in · Register