Log in to support

Asset Background Pictures lost

Landing How can we help? Themeforest Theme Support Neighborhood Asset Background Pictures lost

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Post count: 18
    May 20, 2017 at 7:07 pm #325401

    Hi!

    I have using the Neighborhood demo and I have had a problem with the mixed content (ssl) caused by pictures which were loaded directly from the swift ideas server. Now I have reset the theme option to defaults. The problem with the mixed content was solved but I have lost the background pictures.
    1
    2

    How can I fix this

    Post count: 18
    May 20, 2017 at 9:16 pm #325405
    This reply has been marked as private.
    Post count: 18
    May 21, 2017 at 10:19 am #325411
    This reply has been marked as private.
    Post count: 25779
    May 22, 2017 at 8:19 am #325431

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 18
    May 22, 2017 at 8:33 am #325432
    This reply has been marked as private.
    Post count: 25779
    May 22, 2017 at 8:50 am #325435

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 18
    May 22, 2017 at 9:12 am #325440

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 25779
    May 22, 2017 at 9:46 am #325445

    Replies only viewable for logged in users

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for the following item
Login and Registration Log in · Register